![Scotch eggs Scotch eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a37c8e7-cbb2-4862-9538-dee677d17a3a/Derivates/89130a06-6955-47fa-aa84-d19b9ab7636a.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protides
- 31.6 g
- Glucides
- 10.7 g
- Lipides
- 261.6 g
- Graisses saturées
- 20.4 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 754.4 mg
Recettes alternatives
Plaited pork pie
40 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Beef and beer pie
1h 40min
Cornish pasties
2h
Pork pies
2 Std. 20 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Sweet and sour pork
40 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Fish pie with mashed potato topping
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Pork meatballs with couscous
50min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min