
Appareils & accessoires
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Glazed Cauliflower Florets
-
cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces1
-
vegetable oil2 Tbsp
-
garlic clove1
-
agave syrup50 g
-
soy sauce25 g
-
water35 g
-
sriracha sauce10 g
-
cornflour5 g
Cauliflower Cream Soup
-
onions quartered80 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
water700 g
-
whipping cream200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Infos nut. par 1 portion
Calories
339 kcal /
1424 kJ
Protides
9 g
Lipides
21 g
Glucides
24 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
1471 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande