Stuffed Portobello Mushrooms
TM6 TM5 TM31

Stuffed Portobello Mushrooms

3.8 ( 25 évaluations )

Ingrédients

  • 6 fresh portobello mushrooms large, caps only (Ø 8-10 cm)
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 4 sprigs fresh lemon thyme leaves only
  • 2 tsp grated lemon zest
  • 80 g olive oil plus 1 tsp
  • 100 g carrots diced (1 cm)
  • 100 g Granny Smith apples diced (1 cm)
  • 2 garlic clove
  • 50 g lemon juice
  • 20 g soy sauce
  • 150 g red pepper cut in strips
  • 150 g green pepper cut in strips
  • 150 g red onions cut in strips
  • 350 g courgettes diced (1 cm)
  • 150 g cherry tomatoes halved
  • 600 g water
  • 250 g quinoa well rinsed and drained
  • 100 g onions quartered
  • 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
  • 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
  • 200 g aubergines diced (1 cm)
  • pumpkin seeds for garnishing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
389 kcal / 1628 kJ
Protides
12 g
Lipides
18 g
Glucides
18 g
Fibre
9.8 g
Graisses saturées
2.5 g
Sodium
804 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives