Thermomix® Disque de cuisson nécessaire.

Pour préparer cette recette, tu as besoin du Thermomix® Disque de cuisson. En savoir plus

Korean pickled potato salad
TM6 TM5 TM31

Korean pickled potato salad

4.9 ( 18 évaluations )

Ingrédients

Pickle

  • 250 g soy sauce
  • 200 g white sugar
  • 250 g white wine vinegar
  • 1 daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
  • 1 carrot peeled and cut into slices (3 mm)
  • 2 fresh long red chillies trimmed and thinly sliced

Potato salad

  • 1000 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 800 g new baby potatoes peeled (see Tips)
  • 3 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 200 g Kewpie mayonnaise
  • ¼ tsp sesame oil
  • 1 Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
  • long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
  • spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
411 kcal / 1726.1 kJ
Protides
4.8 g
Lipides
32.3 g
Glucides
24.4 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
872.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives