Appareils & accessoires
Ukrainian dressed herrings
Prép. 20min
Total 1h
6 portion
Ingrédients
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3685 mg
Protides
24.3 g
Calories
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Lipides
36.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
12.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Lentil and chorizo stew
3u. 45min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Slow Cooked Potatoes
45min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Liver cake
1u. 50min
Polenta
1u.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1u.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Ukrainian borscht
35min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Goulash soup
2u. 35min
Garlic Turkey Stew
45min