Spanish green lentil and chorizo soup
TM6 TM5 TM31

Spanish green lentil and chorizo soup

4.6 (61 évaluations )

Ingrédients

Soup

  • 150 g dried green lentils
  • 600 g water, plus extra for soaking
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 30 g olive oil
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 2 celery stalks, cut into pieces
  • 100 g pumpkin, cut into cubes (2-3 cm)
  • 1 dried bay leaf
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)

Pancetta croutons

  • 4 slices bread, each slice cut into 3 strips
  • 12 slices pancetta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1382.4 kJ / 329.1 kcal
Protides
21.2 g
Glucides
22.1 g
Lipides
16.3 g
Graisses saturées
4.6 g
Fibre
6.9 g
Sodium
2117.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives