Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli, thinly sliced, to garnish
- lemon, cut into cheeks
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1742.5 kJ / 417.5 kcal
- Protides
- 19.3 g
- Glucides
- 44 g
- Lipides
- 17.3 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 161.8 mg
Recettes alternatives
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 dk
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 dk
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 dk
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
15-minute noodles
15 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 dk
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min