Chicken Provencale
TM6 TM5 TM31

Chicken Provencale

3.6 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 80 g extra virgin olive oil
  • 20 g red wine vinegar
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 750 g chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)
  • 250 g cherry tomatoes
  • 5 juniper berries
  • 20 black olives
  • 300 g courgettes cut in pieces (1.5 cm)
  • 200 g aubergines cut in pieces (1.5 cm)
  • 150 g red peppers cut in pieces (1.5 cm)
  • 1000 g water
  • 20 g fresh basil leaves (optional)
  • 1 lemon sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
545 kcal / 2279 kJ
Protides
47.9 g
Lipides
35.8 g
Glucides
7.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives