Versions compatibles
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Protides
- 20.2 g
- Glucides
- 54.7 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 12.5 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 843.4 mg
Recettes alternatives
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa 10 dk
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25 min.
Poached eggs using blade cover
30min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Green egg whites and ham omelette
35min
Beef stock paste
3sa
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
The best ricotta gnocchi
3sa 45 dk