Appareils & accessoires
Mini rum baba bundts
Prép. 10min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
135.4 mg
Protides
9.8 g
Calories
1874.6 kJ /
448 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
60.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Beer Cheese
15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Karpatka
10h
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Pork Adobo
55min
Quiche Lorraine
45min
Linguine marinara
30min