Appareils & accessoires
Sauerkraut
Prép. 1h 15min
Total 12h 15min
1 litre
Ingrédients
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 litre
Sodium
8480.2 mg
Protides
1.5 g
Calories
109 kJ /
26.1 kcal
Lipides
1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
4.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Condiments
6 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Taco Seasoning
5 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Xerém maize meal with fresh tuna
40 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Spiced Herbed Nuts
40 Min