Appareils & accessoires
Lime and ginger dressing
Prép. 30min
Total 30min
470 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 470 g
Sodium
8218.9 mg
Protides
20.8 g
Calories
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
40.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
111.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Chunky guacamole
10min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Apple cider dressing
5min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min