Appareils & accessoires
Sourdough potato bread
Prép. 10min
Total 5h
12 slices
Ingrédients
Ingredients
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus extra to spray135 g
-
milk60 g
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
252.7 mg
Protides
5.6 g
Calories
750.1 kJ /
179.3 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
31.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Dairy-free Chocolate Sauce
5 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min