Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
TM6 TM5 TM31

Pancetta-wrapped apricot stuffing roll

4.3 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 26 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
  • 250 g day old bread, torn into pieces (3 cm)
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g butter
  • 12 dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces
  • 50 g dried cranberries
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • ½ tsp ground allspice
  • 2 eggs
  • 1 tbsp apricot jam

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1110 kJ / 264 kcal
Protides
14 g
Glucides
19 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
6.9 g
Fibre
3.2 g
Sodium
1148.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives