Green Shakshuka

Green Shakshuka

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 40min
4 portion

Ingrédients

  • onion quartered
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved
    425 g
  • jalapeño pepper destemmed and deseeded
    1
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • cumin, ground
    ½ tsp
  • red pepper flake to taste
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)
    225 g
  • vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)
    225 g
  • egg, large (65-70 g)
    4
  • water
    510 g
  • cilantro, fresh to garnish
    4 tbsp
  • green onion sliced, to garnish
    4 tbsp
  • wholemeal bread to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 227.3 kcal / 951 kJ
Protides 13.4 g
Lipides 12.3 g
Glucides 18.9 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 2.9 g
Sodium 425.4 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...