Appareils & accessoires
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Prép. 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.3 g
Calories
951 kJ /
227 kcal
Lipides
17.9 g
Glucides
5.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dining in with Friends
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Raised Game Pie
24h
Lemon Posset
2h 40min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Summer Pudding
8h 30min
Pear Frangipane
1h 30min
Brandy Butter
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min