Appareils & accessoires
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Prép. 30min
Total 27h 35min
8 portions
Ingrédients
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
157.9 mg
Protides
3.7 g
Calories
1540 kJ /
366 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
55.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Cloudy apple cider jelly
5h
Béarnaise sauce
10min
Apple cake
1h
Raspberry and lemon flan
1h
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Apricot apple pie
1h 40min
Honey crème caramels
25h 55min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Apple tart
1h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min