Appareils & accessoires
Raw carrot cake
Prép. 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingrédients
-
cashews for frosting (see Tips)250 g
-
water for soaking
Carrot cake
-
extra virgin coconut oil melted, plus extra for greasing40 g
-
walnuts70 g
-
cashews (see Tips)150 g
-
shredded coconut (see Tips)50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg plus extra for dusting¼ tsp
-
orange zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)1
-
rolled oats60 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
sultanas80 g
Cashew lemon frosting
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
coconut cream130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
raw honey1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
32.7 mg
Protides
9.1 g
Calories
1716.8 kJ /
408.8 kcal
Lipides
28.6 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
10.7 g
Glucides
26.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Vitality truffles
25 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Breakfast bars
40 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Almond and date bars
2 godz. 15 min