Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Proteine
- 23.3 g
- Carboidrati
- 36.1 g
- Grassi
- 14.2 g
- Grassi saturi
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodio
- 568 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Cucumber soup
25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Ratatouille
40 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Ukrainian borscht
35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Mushroom soup
30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Eggplant with burghul
55min
Broccoli soup with sage oil
30 min