Versioni compatibili
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 80 g celery, cut into pieces
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g roasted red capsicum
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 tbsp tomato paste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt
- 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
- 70 g sour cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 922.5 kJ / 219.5 kcal
- Proteine
- 6.5 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 13 g
- Grassi saturi
- 5.7 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodio
- 588.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetarian chilli
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Creamy tomato and basil soup
30min
Hearty lentil chilli
50min
Curried carrot and ginger soup
40min