Dispositivi & Accessori
Orange Curry Dressing
Prep. 10min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
walnut oil or other nut oil200 g
-
orange peel (1 cm x 3 cm)1 piece
-
orange juice, freshly squeezed130 g
-
shallots halved30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
468 kcal /
1957.9 kJ
Proteine
0.7 g
Grassi
50.3 g
Carboidrati
5.4 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
4.6 g
Sodio
347.4 mg
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook 2018
174 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Grated Carrot Salad (TM5)
10 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Sour Plum Sauce
55 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Plain Yoghurt
14 Std.
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Mayonnaise
5 Min
Tequila Refresher
5 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Rustic Bread
2 Std.
Rustic bread
2 Std.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min