![Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings) Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F886771-46B8-45C3-922A-5F66CF7509DA/Derivates/D643675D-9DA7-408B-AF24-4A5CCF423CF6.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
o 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opzionale)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 cup
- Calorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteine
- 12 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Ricette alternative
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Bee sting cake
6h 50min
Pork ribs with black bean sauce
2h
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Salted caramel soufflés
35 Min
Hoi sin sauce
15 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
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Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
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Blackberry meringue cake
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