Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
o 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opzionale)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 cup
- Calorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Proteine
- 12 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 5 g
- Fibre
- 0 g
Ricette alternative
Chicken and sweet corn soup
30 min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chicken and cashews
55 min
Beef rendang
1u. 55min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min