Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
TM6 TM5 TM31

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g vegetable oil
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
  • 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
  • 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tbsp white sugar
  • 1 tbsp rice wine vinegar

Valori nutritivi
per 4 portions
Calorie
3133.3 kJ / 746 kcal
Proteine
65.4 g
Carboidrati
44.7 g
Grassi
33.9 g
Grassi saturi
4.2 g
Fibre
6.1 g
Sodio
821.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative