Pork Ball Soup With Cabbage
TM6 TM5 TM31

Pork Ball Soup With Cabbage

4.4 (33 valutazioni )

Ingredienti

Pork balls

  • 200 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm), partially frozen
  • 2 tbsp cornflour (starch)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 egg white
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • ½ tsp white pepper powder

Soup base

  • 400 g Chinese cabbage, cut in pieces (4-5 cm)
  • 1400 g hot water
  • 30 g Tianjin preserved vegetables (tung choy)
  • ½ tbsp chicken stock powder
  • 2 slices fresh ginger
  • ½ tsp white pepper powder
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
523 kJ / 125 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
5 g
Grassi
8 g
Fibre
1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative