![Thai red pork curry Thai red pork curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3A03153-2A73-4AC4-A63F-A94D3A2A5017/Derivates/033d8a3e-2fb2-4303-b143-df3be5336d19.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Proteine
- 26.9 g
- Carboidrati
- 15.8 g
- Grassi
- 33.2 g
- Grassi saturi
- 17.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 1069 mg
Ricette alternative
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Quick massaman beef curry
40min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Chiang Mai noodles
25 min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red chicken curry
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Lamb korma
4 Std.
Curry lamb cutlets
1h
Thai chilli chicken and basil
30 min