Dispositivi & Accessori
Leek and cheddar pudding
Prep. 15min
Totale 1h 20min
6 portions
Ingredienti
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
988.2 mg
Proteine
26.7 g
Calorie
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Grassi
39.2 g
Fibre
5.9 g
Grassi saturi
22.2 g
Carboidrati
56 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply Delicious
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Pumpkin tart
2h 15min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min
Mushroom croustade
1h 35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Raspberry and lemon flan
1h
Stone fruit crumble
1h 15min
Filo spinach slice
55min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min