Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Proteine
- 36.7 g
- Carboidrati
- 21.5 g
- Grassi
- 59.5 g
- Grassi saturi
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodio
- 1223.8 mg
Ricette alternative
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pea and ham soup
2h 20min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Seafood and corn chowder
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Fish stock
35min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Asian-style mussels
30 min
Seafood bisque
1h 10min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Pork and apple cider stew
1h 40min