Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2097 kJ / 499 kcal
- Proteine
- 34 g
- Carboidrati
- 30 g
- Grassi
- 26 g
- Grassi saturi
- 12.7 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 1327.5 mg
Ricette alternative
Fish pie
1h 15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Cauliflower gratin
1hod.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Hearty seafood chowder
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Kedgeree
45 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Salmon en croute
50 Min