Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 180 g basmati rice
- 1150 g water
- 1 tsp salt
- 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
- ½ red capsicum, cut into strips
- 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- 4 garlic cloves
- 3 eschalots
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 40 g tamarind paste
- 30 g fish sauce
- 45 g palm sugar
- 2 tsp cornflour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1696.8 kJ / 404 kcal
- Proteine
- 40.9 g
- Carboidrati
- 56.8 g
- Grassi
- 3.3 g
- Grassi saturi
- 0.9 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodio
- 1070.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2hod.
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Prawn and noodle stir-fry
25min