Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Proteine
- 38.2 g
- Carboidrati
- 14 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 6.2 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 1942.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min