Dispositivi & Accessori
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Prep. 30min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
23.5 g
Calorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Grassi
33.6 g
Fibre
5.6 g
Carboidrati
23 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wholefood child
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Scallops with pea purée
25min
Béarnaise sauce
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Cauliflower gratin
1h
Irish lamb stew
6h 20min
Pumpkin fritters
35min
Peppercorn sauce
20min
Cauliflower mash
25min
Pork and prawn dumplings
55min
Oysters Mignonette
5min
Chimichurri
5min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min