Dispositivi & Accessori
Melanzane parmigiana
Prep. 25min
Totale 2h 5min
6 portions
Ingredienti
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1028.8 mg
Proteine
10.4 g
Calorie
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Grassi
16.2 g
Fibre
6.6 g
Grassi saturi
4.8 g
Carboidrati
11.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Eat Well
102 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil moussaka
3h 30min
Pumpkin tart
2h 15min
Israeli couscous salad
1h
Lentil and mint salad
3h 55min
Mushroom croustade
1h 35min
Risotto verde
45min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Quinoa tabouli
12h 40min