Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Proteine
- 52.2 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 81.1 g
- Grassi saturi
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 2179.1 mg
Ricette alternative
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min