Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteine
- 42.9 g
- Carboidrati
- 0 g
- Grassi
- 6.9 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
Ricette alternative
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Salmon niçoise salad
35 min
Poached eggs with hollandaise
40 min