Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteine
- 42.9 g
- Carboidrati
- 0 g
- Grassi
- 6.9 g
- Grassi saturi
- 3.3 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
Ricette alternative
Pork fillet with mustard
35min
Lemon and caper aioli
15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min