Torta caprese with raspberry jelly
TM6 TM5 TM31

Torta caprese with raspberry jelly

4.7 (61 valutazioni )

Ingredienti

Cake

  • 150 g butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
  • 250 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 250 g blanched almonds
  • 250 g raw sugar
  • 6 eggs, room temperature
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 50 g Amaretto® liqueur (optional)

Whipped chocolate ganache

  • 100 g dark chocolate (50% cacao), broken into pieces
  • 80 g pouring (whipping) cream

Raspberry jelly

  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 20 g caster sugar
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 200 g raspberries, plus extra to decorate (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
2313.5 kJ / 550.8 kcal
Proteine
10.3 g
Carboidrati
45.1 g
Grassi
37.2 g
Grassi saturi
16 g
Fibre
3.8 g
Sodio
173.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative