Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Proteine
- 34.3 g
- Carboidrati
- 87.7 g
- Grassi
- 26.9 g
- Grassi saturi
- 10 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 1251.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Polenta with mediterranean vegetables
1u. 35min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1sa
Tuna dip
15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Eggplant cannelloni
1u. 35min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1sa
Spicy eggs with tomato sauce
30 dk
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1sa
Spinach and artichoke penne
1h 5min