Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Proteine
- 21.6 g
- Carboidrati
- 37.7 g
- Grassi
- 11.2 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 963.8 mg
Ricette alternative
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Creamy vegetable rice
25min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Tarte tatin
2 Std.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Risotto verde (TM6)
30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min