Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
TM6

Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter

4.6 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • ½ Tbsp fresh parsley leaves
  • ¼ Tbsp fresh thyme leaves
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter, soft
  • 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 dried bay leaves
  • 1850 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
    o 1 level tsp ascorbic acid powder

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3534.6 kJ / 844.8 kcal
Proteine
68.1 g
Carboidrati
2.6 g
Grassi
60.9 g
Grassi saturi
27.5 g
Fibre
0.5 g
Sodio
889.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative