Versioni compatibili
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
o mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
o sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 16 g
- Grassi
- 10.7 g
Ricette alternative
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 Min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Breakfast Burrito
50 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Cheese Straws
30 Min