Versioni compatibili
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
o mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
o sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 16 g
- Grassi
- 10.7 g
Ricette alternative
Mulled Wine
30min
Peppermintini
20 λεπτ.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 Std. 30 Min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Dark Storm
10min
Raspberry and Lime Mousse
5min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 λεπτ.
Chunky Coleslaw
5min