Versioni compatibili
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Proteine
- 516 g
- Carboidrati
- 155.1 g
- Grassi
- 191.4 g
- Grassi saturi
- 54.6 g
- Fibre
- 21.8 g
- Sodio
- 1640.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork fillet with mustard
35 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.