Versioni compatibili
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Proteine
- 235 g
- Carboidrati
- 93 g
- Grassi
- 68 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodio
- 2732 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1hod. 30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1hod.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min