Versioni compatibili
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
o pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3751 kJ / 896 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 28 g
- Grassi
- 61 g
- Grassi saturi
- 25 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 1576 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1h 40min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Sweet Potato Pizza
1h 5min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min