Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
TM6

Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice

4.2 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 1550 g water
  • 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g white jasmine rice
  • 200 g fresh mushrooms, cut in halves
  • 150 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 100 g peanut butter
  • 10 g sugar
  • 30 g soy sauce
  • ½ tsp ground black pepper
  • 10 g sesame oil
  • 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm)
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g roasted cashew nuts, salted

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3159.9 kJ / 755.2 kcal
Proteine
20.5 g
Carboidrati
88.1 g
Grassi
38.9 g
Grassi saturi
6.9 g
Fibre
8.8 g
Sodio
762.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative