Dispositivi & Accessori
Thai Cucumber Salad (TM5)
Prep. 10min
Totale 15min
4 portions
Ingredienti
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opzionale) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
690.5 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
791.9 kJ /
189.3 kcal
Grassi
13.9 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
14.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slicing and Grating (TM5)
44 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Sumac-spiced Houmous
5min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Raw Asian Salad
10min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Lime and Lemonade
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Crab Salad on English Muffins
2h 45min
Marmalade Margarita
5min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min