Dispositivi & Accessori
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Prep. 10min
Totale 24h 40min
30 pieces
Ingredienti
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
70 mg
Proteine
3.1 g
Calorie
285.4 kJ /
68.2 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
5.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Pan-fried pork buns
2h
Chinese egg noodles
1h
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Dashi - Japanese stock
45min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Spam
1h 15min
Chicken stock powder
6h 35min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Soy milk and Mantou buns
6h
Homemade Fish Ball Soup
2h