Versioni compatibili
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g pearl barley
- 800 g water
- 300 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 150 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
Spice Mix
- 30 g cumin seeds
- 15 g ground lemon myrtle
- 10 g black peppercorns
- 5 g fennel seeds
- 5 g pink peppercorns (optional)
- 6 swordfish, fillets (approx. 165 g each - see Tips)
Cardamom mousse
- 5 cardamom pods
- 3 Szechuan peppercorns
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fresh lemon thyme (see Tips)
- 125 g liquid fish stock (see Tips)
- 125 g full cream milk
- 15 g soy sauce
Herb puree
- 120 g extra virgin olive oil
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 bunch fresh parsley, leaves only
- 1 bunch fresh tarragon, leaves only
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
Risotto
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2-3 tbsp to fry
- 875 g liquid fish stock
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 3 tsp unsalted butter
- lemon juice, to drizzle
- 150 g sour cream
- 200 g frozen baby peas, thawed
- 300 g frozen broad beans, thawed and shelled
Assembly
- 2 g xanthan gum
- 50 g unsalted butter
- ½ lemon, juice only
- 1 bunch fresh dill, leaves only, to garnish
- 1 bunch sorrel, leaves only, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5516.2 kJ / 1318.4 kcal
- Proteine
- 74.2 g
- Carboidrati
- 82.3 g
- Grassi
- 79.2 g
- Grassi saturi
- 29.3 g
- Fibre
- 23 g
- Sodio
- 1616.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Carrot Top Pesto
5 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2h 30min
Potato fritter burgers with spinach
35min
Creamed Spinach
30min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Smooth cauliflower soup
50min