Versioni compatibili
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1835 kJ / 439 kcal
- Proteine
- 34.2 g
- Carboidrati
- 65.9 g
- Grassi
- 4.3 g
Ricette alternative
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1hod.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1hod.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min