Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Proteine
- 31.1 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 44.2 g
- Grassi saturi
- 10.4 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 1674.6 mg
Ricette alternative
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Sous-vide Poached Eggs
30min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min