Kompatible Versionen
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Protein
- 516 g
- Kohlenhydrate
- 155.1 g
- Fett
- 191.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 54.6 g
- Ballaststoff
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Panforte ice cream bombe
48h 25min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min