Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM5 TM6

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.7 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions, quartered
  • 200 g red onions, quartered
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
  • 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1507 kJ / 360 kcal
Protein
34.2 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Fett
21.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte